Vi lever fortfarande...

Usch och fy, det är inte lång tid vi har kvar här nu! 4.5 månad går jäkligt fort när man har roligt, och ni ska veta att vi har haft kul här. En massa spännande saker att göra och uppleva, och så mycket knasigt vi har sett. helt underbart är det! Men om ett par veckor är vi i Trollhättan igen för att slita på håjums och götalundens kyrkogårdar i tre månader, och sen bär det av igen för nya äventyr.

Men än är det inte över här. Imorgon är det fest här i lägenheten, och det är ett riktigt namnsdagskalas vi ska ha med fiskdamm, tårta och bål. Sen har vi öarna, the Beach, AGO och en massa parkhäng kvar, för att inte tala om att bara traska runt och njuta av sommaren i Toronto! Så om ni inte hör något av oss på ett tag nu så är det för att vi helt enkelt inte har tid med er just nu. Vi måste ju njuta av våra sista lediga timmar i frihet...



Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Helena

Ha ett trevligt namnsdagskalas.Njut av sommaren och ta hand om er. Frans, smsa Andreas eller tala om för oss när du vill prata med honom så fixar Caroline det. Då kopplar han upp sig. Han har kommit upp i drygt 1000 plantor/dag och får 150 D, resten sparas.

Ha det gott!

Helena

2011-05-20 @ 22:23:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0