Hej!

Nu är det ju ett tag sen vi bloggade sist, och ska jag vara ärlig så har inte så mycket hänt. Vi lever, äter fortfarande på vårat storkok av köttfärssås, går promenader, ser på bio, film, läser och har det allmänt gött! Solen skiner mestadels (förutom igår när det var snöstorm, men det försöker vi förtränga), Julia får gratis kaffe på jobbet, Frans slår händerna blodiga när han repar. Vi var på Röyksopp i fredags, dansade och skallade ihop, tyckte kanadensare var kassa på att släppa loss, kände doften av hasch och såg hur några i publiken skickade en joint mellan sig vilket kan förklara varför dom stod stilla och bara nickade i takt till musiken. Vi tränar på att skejta på Tischas gamla bräda, Julia är bättre än Frans, och Lotta som inte har en sjukförsäkring, lyckas alltid skada sig trots att hon inte ställer sig på brädan. Våra grannar röker på som vanligt, varmvattnet försvinner till kinarestaurangen under och ungarna på skolgården mittimot skriker varje rast. Så har vår senaste vecka sett ut och vi njuter av att ha en vardag som passar oss så bra!


Frans och skateboarden


Frans hittade en stol, ett par skidor och en kavaj som han ville ta med sig hem. Jag och Lotta fick honom att honom att ändra sig (fast han sparade kavajen..)

Kommentarer
Postat av: Helena

Tjena snygging!

Vilken tur att du kan tvätta när du fyndar så där på gatan! Härligt att ni njuter av tillvaron. Ta hand om Lotta som inte har någon sjukförsäkring! Vilken tur för henne att Julia är med som kanske har sjukstysterkunskaper i blodet.



kramar till er båda

Helena

2011-03-26 @ 00:38:29
Postat av: Helena

Hej igen!

Om ni läser det här idag, lördag, så fyller också morfar år!



Testa att kolla skype i eftermiddag er tid, för Stefan installerar det åt mormor och morfar idag.

Kram

Helena

2011-03-26 @ 14:45:57
Postat av: Hallvardmathilde

Excellent site. It was pleasant to me.

2011-05-24 @ 09:46:55
URL: http://hallvardmathilde.blogocial.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0