Grattis på dagen efter födelsedagen bror Björn!

Jag skrev faktiskt till dig på Skype så jag glömde det ju inte helt :)

Nu ska jag väcka Frans så vi kan gå ut i solen och skejta. Vi har nämligen hittat Tishas gamla bräda, och idag är det vår! (Äntligen...)

Kommentarer
Postat av: Helena

Vår! Vad underbart! Vi längtar också...

Kramar

Helena

2011-03-18 @ 16:06:03
Postat av: Broder Björn

Tackar tackar för gratulationerna!

Hoppas att det gick bra med skejtningen. Själv blev jag aldrig så bra på det men ni kanske har talang?!

2011-03-20 @ 02:16:43
Postat av: Mandy

Jag skriver här för att jag antar att ni läser oftare här än vår blogg;



Vi satt på tåget från shanghai-beijing då jag hade fått ett telefonsvarmeddelande. Trots att det är dyrt att lyssna på så bestämde jag mig för att göra det ändå. Då var det en man som hade lagt ut en annons på blocket om en lägenhet i Uppsala som vi hade svarat på. Han hade valt ut oss och några andra som han tyckte verkade bra. Vi ringde upp med en gång och sa att vi var i Kina och han blev jättefascinerad och allting. Sedan sa vi att han kunde kontakta rebecka som ju bor i uppsala och sedan dagen efter gick hon på visning för en 58 kvm stor lägenhet med två våningar med spiraltrappa som connectar dem och helt nyrenoverat. Vi fick bilder av rebecka och ringde mannen och sa att vi ville ha den om han tyckte att vi skulle ha den. Han skulle ha visningar i helgen så han skulle ringa upp på söndag eller måndag (i förrgår eller igår)och på söndagskvällen (natt för oss) ringde han och sa att vi får den!!!! Helt otroligt! Så rebecka ska skriva på kontrakt idag för oss och vi har fifflat med fullmakt och allt möjligt. Så igår åkte vi till IKEA här i Beijing och kollade möbler:)



Kul va?

Förresten vill jag se uppdatering oftare! På lördag kommer Hannes föräldrar hit, knäppt! Och om två veckor landar vi på svensk mark..



PUSS! Amanda

2011-03-22 @ 06:31:34
Postat av: Per Jansson

Hej

När jag och Malte skulle gå ut på våran middagspromenad tittade jag samtidigt till våran brevlåda. Jag blev väldigt glad när jag där hitteda ett kort från andra sidan atlanten med en hälsning och ett grattis på födelsedagen. Jag blev väldigt glad.Tack ska ni ha. Jag saknar er.

Pappa Pelle

2011-03-22 @ 16:04:26
URL: http://fransojulia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0