Första dagen, och dagen innan den..


Då var vi äntligen framme. Eller, egentligen har vi varit framme i snart ett dygn men först nu har vi haft tid att skriva ett inlägg på denna otroligt fina blogg!
Resan hit gick finfint. Heathrow var tråkigt men hade goda mackor och planet från london till toronto var fullt med väldigt oattraktiva individer. Bra filmer och gott om plats var det dock! :) Väl framme i Toronto var det långa köer till tullen och immigrationsgänget innan vi fick hämta våra väskor och sticka ut i snön. Tre timmar efter att vi hade landat så kom vi fram till vårt hostel. Då hade vi hunnit träffa en medelålders datorspelsutvecklare, en svensk tjej och ett gäng med andra hjälpsamma människor. Bra början alltså!
Vi somnade ca kl 11 torontiansk tid (dvs kl 05 trollhättsk tid), och sov säkert 10 timmar. Sedan gick vi upp och käkade amerikanska pannkakor med lönnsirap och kollade på skumma människor som såg ut att vara plockade från mitten av 90-talet.
Nu har vi kommit hem, efter att ha varit ute på stan i ca 5 timmar och promenerat, letat efter adapters, lakan och starbucks! Adapter hittade vi efter en timme eller två, medan som lakan skulle kosta minst 500 spänn (vilket vi är för snåla för att lägga ut). Har precis ätit upp vår lunch som vi köpte på ett BBQ-ställe utav världens minsta och sötaste kinesmormor och hennes inte lika söta son.
Dagens...
Fördom om Toronto som stämmer: Det är jävligt kallt.
Mest använda ord: Fan va nice!
Skummaste person: Den pårökta uteliggaren som gav tillbaka 1Cents-myntet och sa att det var värt $100! (Nu gäller bara att lista ut vilket av alla våra encentare som var jackpotten...).
Morsan Helena; Vi träffade en lärare på starbucks som vi pratade med ett tag också. Hon tyckte att Kanada var ett av de bästa länder i världen att vara lärare i. Kanske dags att lämna Kronan och flytta hit?:)
Span på Heathrow
Första bilden i Toronto!
Första bilden i Toronto
Utsikten från rummet. Förtjusande! :p
Hoppas att ni har det bra, för det har vi!
/Frans och Julia

Kommentarer
Postat av: Johan & Ia

Va? Sitter ni redan i finkan?

2011-01-22 @ 12:06:25
URL: http://www.bendzarna.com
Postat av: Helena

Ni har väl hört talas om ajkia!



Jag ska tänka på saken, Frans. Kanske något att lyfta på det stundande lönesamtalet. Om inte så... finns Kanada!

Kram, kram Helena

2011-01-22 @ 23:45:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0