Nya raggisar och plusgrader

Äntligen!! Efter snart en månads väntan så har de så sällsynta och efterlängtade plusgraderna till slut infunnit sig, och det innebär att vi ska ut på nya upptäcktsfärder. Idag vandrar vi söderut med målet att komma ännu lite närmare CN tower, och ännu lite närmare Lake Ontario, som vi än så länge inte sett skymten av. Men innan vi börjar gå så är det dags för söndagssysslan nr.1, dvs att handla mat. Köttfärs, nudlar och grönsaker är det billigaste vi har hittat hittills, så det är vad vår diet består av för tillfället. På tal om det, morsan (Helena alltså), kan du skriva receptet på dina pannbiffar? Det hade varit mycket uppskattat!

Ikväll gör vi även vårt andra besök på den lilla retrobion Bloor Cinema för att se en 80-tals film som heter Labyrinth. Tydligen så är den regisserad av skaparen av mupparna, och det är ju allt som behövs för att få Julia på kroken. Om några dagar ska vi tillbaka dit igen för att se Casablanca från 40-talet. Väldigt härligt med en bio som visar gamla rullar, och faktumet att de kostar $5/film, dvs typ 30 spänn, gör det inte sämre.

/Frans

Idag är förresten sorgens dag, för Jag har upptäckt att det är hål på mina älskade blå raggisar! Så snälla världens bästa lilla Ludd, kan du sticka ett par nya och skicka hit? Du får välja färg och allt (helt enfärgade om du hittar garn), och storleken borde du ju veta vid det här laget. Jag lovar att betala i en massa kortspel när vi kommer hem!

/Julia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0