14 april


Idag har jag, Frans och Lotta varit turister och kollat runt i staden efter lite "turisthålor". Eftersom alla turistattraktioner ligger så jävla långt ifrån varandra, innebär detta att du får gå tills fötterna blöder, du ber din gud om barmhärtighet och att svetten rinner längs din rygg.

Dagens tur gick i varje fall till Leslieville och little India och Greektown. Först var det spårvagn till Leslieville (träffade en jättesöt hund som slickade mig på fingrarna. Fick världens Maltelängtan...) där vi traskade runt och åt glass och köpte vinylskivor (totalt 10 skivor av Queen, Led Zep, Janis Joplin och Jefferson Airplane. Plus att de var jättebilliga och 50% rabatt) och sedan gick vi norrut för att hitta Indien och Grekland. Trötta och hungriga gick vi tydligen förbi Little India men på hemvägen kom vi helt plötsligt in i Greektown, inte för att det var så mycket att ha, men nu kan vi i varje fall stryka det på listan! Sen tog vi tunnelbanan hem och fnissade som vanligt åt Spadina Station aka Spagina (humorn är på topp). Nu är det fortfarande soligt, så kanske blir det en tur till Moonbean för en kaffe eller något.





Vi hittade en massa gamla roliga hattar i en antikaffär i Leslieville. Vi ser väldigt intelligenta ut också...


Konst i Leslieville.

En affär på vägen hem :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Eller hur!:P Jag är inne i ett flow just nu:)

Canada låter underbart. Jättesnygga baskrar(?) btw :P:D

2011-04-16 @ 00:18:48
Postat av: Helena

Det ser ut som om ni har varit i en drömaffär... intelligenta hattar och snygga tyger:-. Kan man önska sig mer? ... coffee förstås! Self made by Julia of course!

With LOVE

Helena

2011-04-16 @ 07:04:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0