Här bor vi!

I fredags var det första molnfria dagen sedan Stefan och Helena kom hit, och därför åkte vi upp i CN Tower för att kika. Väl uppe kunde vi konstatera att det blåste rejält och att glasgolvet vi hört så mycket om inte alls var som vi tänk oss. Det vi hade trott skulle vara ett enormt glasgolv var i själva verket bara ett par 6 kvm som man kunde se igenom. Men vi var nöjda ändå, och både jag och Frans vågade lägga oss på golvet och kika nedåt mot marken. 

I priset av biljetten ingick också antingen en 3d-bio eller en attraktion med bio och stolar som rörde på sig. 3d kan man ju kolla var som helst tänkte vi och valde det sista alternativet. Helena avstod helt, vilket antagligen Frans också borde ha gjort, för attraktionen visade sig vara en skyttel med 15 sittplatser som man fick sitta i, där både skytteln och stolarna rörde sig medan man kollade på en film som var att man åkte en avskyvärd bergochdalbana. Det var riktigt verklighetstroget för när man "åkte ned" i vatten sprutade de lite vatten på en, och de hade luftslangar som slog en på benen med jämna mellanrum. Det låter kanske lite skumt, men kul var det! Frans mådde illa i flera timmar efteråt, och uppskattade nog inte "åkturen" lika mycket som den 80-åriga tanten bredvid mig som skrattade konstant.



Vid den lilla lilla röda pilen i mitten på den högra sidan av bilden, ligger vår lägenhet.

Lite zoom senare och så ser man det ganska tydligt. Den gula skylten i mitten tillhör kinesvegetarianrestaurangen snett under oss.

Centrala downtown

I torsdags hade vi en knytkalaspåskfest för alla vi på 363A Dundas St W känner här i staden. Man kan konstatera att det blev en riktigt rolig kväll, med mycket god mat som alla hade med sig, härliga människor, äggmålning och melonbowling. Lite intressant var också att det enda i matväg som verkligen tog slut under kvällen var Frans "you probably don´t wanna know the name"-balls aka "Swedish very rude"-balls, eller kort och gott, negerbollar.

Kommentarer
Postat av: Helena

Hej på er!

Ja, ni bor bode vackert och häftigt.

Jag ska möta Stefan i hörnet av Mac Corwn/Kennedy omkr. kl. 12.00. Nu spanar han tåg. Vi ska se om vi kan träffa Stan och hans familj. Smsa om det är något. Vi möter Julia i kväll när hon slutar kl. 21.00.

Kram Helena

2011-04-24 @ 15:58:50
Postat av: Frans

Och bara för att klargöra så bor vi faktiskt på 636A Dundas Street West..

2011-04-24 @ 16:52:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0