16 april - Dag 100 någonting, men samtidigt även dag 1

Den 16 april har varit en låååååång dag för Julia som var tvungen att gå upp 6 am för att jobba i 8 timmar (och en mindre lång dag för Frans som sov till 12) men nu är den snart slut! En lite underlig och mycket underbar dag på många sätt. Bland annat har vi åkt ut till Pearson International Airport för att överraska Helena och Stefan när de kom ut i vänthallen, vi har ätit mormor Ingegerds, aka Luddets, småkakor för första gången på 3 månader och fått lite hemlängtan av att se all gladpack (precis som kära lilla Luddet förutspått), vi är numera stolta ägare till 23535 kilogram choklad i alla dess former och har numera fullt med hostmedicin och alvedon, vilket är survivalkitet #1 för att överleva på 636A Dundas St W. Och om det inte skulle vara nog att vi har finfrämmat så har vi fått i eld i röven och städat, tvättat och handlat mat, och allt detta på en timme! Världsrekord i vuxenlighet skulle jag nog vilja påstå...

Nu är morsan och farsan säkert hemma på sitt hostel, (som var riktigt fint!) och det enda som återstår av dagen är att städa i ordning all choklad och ta hand om disken. Men innan vi somnar så ska vi lägga ut ett antal lappar i lägenheten, för att lotta ska få gå på skattjakt imorgon. Hon har ju trots allt fått choklad hon med, och lite ska hon allt få jobba för den!

God natt!
/Frans och Julia



Kommentarer
Postat av: helena

Nu ar vi antligen har! Och efter den l[nga promenaden fr[n planet till ankomsthallen stod v[ra KARA ngdomar dar md samurajsvardet i ryggan. Det blev ett kart aterseende med massor av kramar fran alla hemma. Nu fattas bara Hanna och Mattias...



En sightsing i natten och varldens finaste hostel inledde kvallen som avslutades med oliver, salami och gott brod hemma hos Frans och Julia! Hemma hos... Frans och Julia! Ja, tank att det ar deras forsta egna lagenhet sa langt borta! varlds fint och mysigt.



Vi har sovit som stockar och kl. 5 vaknade vi nog bada. Hungriga som vargar! Vui overvagde en stund att ata upp snickersen ryggan. men som tur var lat vi bli. Frukost med jordnotssmor och marmelad. Vi som ar forsiktiga med sotsaker pa morgonen ar nu speedade och forberedda for en intensiv dag. Tank er hostel med frukost, jordvarme och solpaneler pa taket. Ett gront hostel! Undomarna bor 500 m bort! Battre kan det inte bli!



Helena



2011-04-17 @ 14:19:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0